zNaujausios kavos - vėlyvo derliaus Kenijos KIANYAGA ir Etiopijos NENSEBO

LA MAGDALENA - DECAF

Šokoladas, riešutai

Seniausias šalies kooperatyvas - CADEFIHUILA paruošė šią puikią kavą. Sugarcane - natūralios dekafinacijos metodas. Procesas prasideda melasos fermentavimu etanolio išgavimui. Tada etanolis maišomas su acto rūgštimi ir gaunamas etilo acetatas. Skamba ne kaip, bet tai yra visiškai natūralus junginys, jo yra vaisiuose, grūdinėse kultūrose, cukranendrėse. Toliau, žalios kavos pupos garinamos, mirkomos, išbrinksta ir tada skalaujamos etilo acetatu - taip tirpdomas, šalinamas kofeinas. Tada pupos vėl gausiai skalaujamos vandeniu, garais, galiausiai - džiovinamos, kol pasiekia pradinę drėgmę.

PASKRUDINAME IR IŠSIUNČIAME
PER 24 VAL.

€ 12.00
DĖTI Į KREPŠELĮ

Informacija apie kavą

Šalis

Kolumbija

Regionas

Pitalito

Ūkio pavadinimas

Cadefihuila

Ūkio altitudė

1600-1800 m

Kavamedis

Red catuai, Castillo, Colombia

Kavos pupelių apdorojimas

Plauta, decaf, e.a. sugar cane

Atvykimo laikas

2019 gegužė

Tiekėjas

Iš ūkininkų atstovų

Susijusios kavos