Dovanos iškart 5-iems. 5 pakuotės po 150gr. pigiau! Ieškoti kavinėse arba ,,Kavos'' skiltyje. 

BACCHI

Espreso mėgėjams. Italų išmonė ir stilius. Su iš saugaus anoduoto aliuminio pagamintu įrenginiu paruošiamas puikus espresas. Didelis privalumas tas, kad vanduo sąveikaudamas su kava pasiekia tik 90 °C – tokia yra tinkama vandens temperatūra ypatingai kavai. Dauguma analogiškų instrumentų kavai tiekia beveik verdantį vandenį, o tai ją tiesiog pražudo. Vienu metu galima ruošti vieną arba du espreso puodelius.

Jums reikės

Puodelio
Laikmačio
Svarstyklių
Kavamalės
Kavos pupelių
Karščio šaltinio
Bacchi kavinuko

Ruošimo eiga

Pirmas veiksmas

Įpilkite 30 ml vandens į apatinę „Bacchi“ dalį.

Antras veiksmas

Įstatykite kaitinimo talpą, į kurią taip pat įpilkite 120 ml vandens (iki pat viršaus).

Trečias veiksmas

Smulkiai (espreso stambumu) sumalkite kavą.

Ketvirtas veiksmas

Portafiltrą su kava įstatykite į jo lizdą. Į portafiltrą suberkite kavą, išlyginkite iki pat viršaus, nespauskite.

Penktas veiksmas

Uždėkite viršutinę dalį su vamzdeliais, paspauskite. Įstatykite surinktą portafiltrą su vamzdeliais (patikrinkite, ar čiaupas užsuktas) ir priveržkite viršutinę rankeną – taip viską gerai užfiksuosite.

Šeštas veiksmas

Statykite ant kaitros šaltinio (keraminės kaitlentės ar ugnies).

Septintas veiksmas

Po 6–8 minučių pasigirs lengvas šnypštimas, reiškiantis, kad kavą jau galima ruošti. Palengva atsukite čiaupą, reguliuodami atsukimą, nustatykite srovelės stiprumą.

Aštuntas veiksmas

Pribėgus pageidaujamam kavos kiekiui, užsukite čiaupą, nuimkite prietaisą nuo kaitros. Puikus espreso puodelis paruoštas!