Dovanos iškart 5-iems. 5 pakuotės po 150gr. pigiau! Ieškoti kavinėse arba ,,Kavos'' skiltyje. 

HARIO SOMMELIER

Įspūdinga kavos ruošimo ceremonija. Tinka didesniam žmonių kolektyvui. Paruošiama švari kava, išgaunamas ilgiau išliekantis aromatas, nelieka net menkiausių tirščių.

Jums reikės

Hario Sommelier įrenginio
Kaitinimo šaltinio
Kavos pupelių
Kavamalės
Svarstyklių
Šaukštelio
Stiklinės

Ruošimo eiga

Pirmas veiksmas

Į apatinę sifono dalį įpilkite karšto vandens. Tada sifoną statykite ant lempos, ekrane pasirinkite „Pro“ režimą ir paspauskite „Heat“ mygtuką.

Antras veiksmas

Į viršutinę sifono dalį įdėkite metalinį sietelį su grandinėle (grandinėle žemyn). Patraukite už jos ir užkabinkite kabliuką ant apatinės plono vamzdelio dalies. Taip filtras įsitvirtins. Įdėkite viršutinę sifono dalį, tik nesumaukite su jau kaistančia apatine dalimi.

Trečias veiksmas

Pasverkite 42 g kavos. Sumalkite gana stambiai, tačiau smulkiau nei filtriniams naparatams.

Ketvirtas veiksmas

Po 5 minučių vanduo pradės burbuliuoti. Prilaikydami apatinę sifono dalį, sumaukite abi dalis. Po minutės vanduo pradės kilti į viršutinę sifono dalį.

Penktas veiksmas

Paspauskite „Brew“ mygtuką, suberkite kavą į vandenį, pamaišykite mentele (nuo kraštų centro link). Sekite laiką ekrane.

Penktas veiksmas

Po 60 sekundžių pamaišykite dar kartelį.

Penktas veiksmas

Kai praeis 2 minutės, spauskite „Stop“. Filtruodamasi kava keliaus į apatinį indą. Kai tirščiai nusausės ir skystis apatiniame inde pradės burbuliuoti, švelniai atskirkite viršutinį stiklą ir įstatykite jį į specialų stovelį.

Penktas veiksmas

Kava paruošta.