Dovanos iškart 5-iems. 5 pakuotės po 150gr. pigiau! Ieškoti kavinėse arba ,,Kavos'' skiltyje. 

TECHNIVORM

Rankų darbo, olandų kompanijos, kuri jau daug metų specializuojasi filtrinių kavos įrengimų gamyboje, produktas. Aukščiausios klasės prietaisas, tiksliai atliekantis kavos ir tikslios temperatūros vandens kontaktą. Labai teisinga ir jau paruoštos kavos palaikymo temperatūra. Vienas iš nedaugelio prietaisų, atitinkančių Europos bei Amerikos kavos organizacijų („European Coffee Brewing Centre“, „Speciality Coffee Association of America and Europe“) reikalavimus.

Jums reikės

Puodelio
Laikmačio
Svarstyklių
Kavamalės
Kavos pupelių
Popierinio filtro
Filtrinio aparato (MoccaMaster)

Ruošimo eiga

Pirmas veiksmas

Įdėkite filtrą į filtro laikiklį.

Antras veiksmas

Supilkite reikiamą vandens kiekį į specialią talpą.

Trečias veiksmas

Nuplikykite Jūsų įdėtą filtrą karštu vandeniu – taip panaikinsite popieriaus skonį.

Ketvirtas veiksmas

Vidutiniu malimo stambumu sumalkite reikiamą kiekį kavos. Skaičiuokite, kad 100 ml vandens tektų 5,5 g kavos. Kavą ruoškite su litru kavos, todėl sumalkite 55 g kavos.

Penktas veiksmas

Suberkite sumaltą kavą.

Šeštas veiksmas

Įjunkite prietaisą.

Septintas veiksmas

Po 6–8 minučių kavą jau galima išpilstyti. Išimkite filtro laikiklį, išmeskite filtrą, išskalaukite.

Aštuntas veiksmas

Jei gaminsite daugiau talpų: pastatykite indą su jau paruošta kava ant specialaus kaitinimo paviršiaus ir įjunkite kaitinimą – taip kava išliks karšta ilgą laiką.