Dovanos iškart 5-iems. 5 pakuotės po 150gr. pigiau! Ieškoti kavinėse arba ,,Kavos'' skiltyje. 

HARIO v60

Plačiai visame pasaulyje naudojamas paprastas ir teisingas kavos ruošimo instrumentas. Nesvarbu, ar Jūs pradedantysis, ar patyręs baristas, šis būdas negali nepasiteisinti. Piltuvėlio formos įrankiu paruošite puikią filtruotą kavą per kelias minutes sau ar draugų kompanijai. Instrumentui naudojami specialūs filtrai.

Jums reikės

Hario v60
Stovelio
Kavos pupelių
Kavamalės
Svarstyklių
Šaukštelio
Puodelio

Ruošimo eiga

Pirmas veiksmas

Padėkite stovą ant indo, į kurį ruošite kavą.

Antras veiksmas

Į „Hario V60“ stovelį įdėkite filtriuką, gausiai apipilkite jį karštu vandeniu. Į indą subėgęs vanduo jį sušildys, tik nepamirškite prieš ruošdami kavą to vandens išpilti lauk.

Trečias veiksmas

Pasverkite reikiamą kiekį kavos. Sumalkite stambiai (gerokai stambiau nei plikymui).

Ketvirtas veiksmas

Berkite sumaltą kavą, padarykite nedidelę duobutę centre.

Penktas veiksmas

Į duobutę įpilkite 30–40 ml vandens. Šiam metodui rekomenduojama vandens temperatūra – 94 °C. Palikite kavą pabrinkti 30 sekundžių (angl. preinfusion), naudokite laikmatį.

Šeštas veiksmas

Pilkite likusį vandenį per 3 kartus – po 130–140 ml. Kontroliuokite vandens kiekį bei laiką svarstyklėmis ir laikmačiu. Visa šios kavos ruošimo procedūra turėtų trukti apie 3–4 min.

Septintas veiksmas

Po paskutinio užpylimo nusausėjus kavos paviršiui, išimkite ir išmeskite filtrą su kavos tirščiais.

Aštuntas veiksmas

Kava paruošta!