KENIJOS KAVOS

06 / 03 / 2018

Kaip kad tradiciškai šiaurėje - šviesus skrudinimas ir filtriniai ruošimo būdai reiklūs kavos kokybei, nieko nepaslėpsi, iš pupų reikalauja smagesnės rūgšties, saldumo, šviežumo. 


Nordic Approach – vieni iš lyderiaujančių žaliavos teikėjų nišiniams skrudintojams, neaplenkiami afrikietiškos kavos segmente. Ne iš balos tas kietumas - daug prakaito Nordic'ų vaikinai ištisus metus lieja ant kavos medelių. Pas juos AFRIKOJE ir svečiuojamės. NAIROBYJE - naujo derliaus puota. „Tokio gausaus cupping‘o dar nesu turėjęs - septyni stalai po 16, 12 kavų!“ - Vytautas nardo darbo džiaugsmų jūroje. 


O mes nelaukiame tiesiog Kenijos kavos. Norime tokios Kenijos, kad gurkštelėję net prisimerktume iš malonumo.