2018 metų CAFE PACAS ūkių derliai atvyko - EL TIMBO, EL GORRIONCILLO.

CLOVER

Šis aparatas, kaip nei vienas kitas, tinkamiausias atskleisti skirtingų kavos rūšių iš įvairių pasaulio vietų skonių subtilumus ir privalumus. Jei kalbate apie kavą ir vertinate jos skonį vartodami pasakymus, primenančius vyno terminologiją, tada neabejotinai įvertinsite ir rezultatą CLOVER kavos puodelyje. Kavos aromatas, rūgštumas, tirštumas/lengvumas ir skonis tobulai išgryninti ir suderinti.

Jums reikės

Clover kavos virimo aparatas
Kavos pupelių
Kavamalė
Svarstyklių
Puodelio

Jums reikės

Pirmas veiksmas

Sumalame 50 g kavos - tai bus pilna Clover ruošiamos kavos porcija.

Antras veiksmas

Pasiruošiame kavą, malame vidutiniu ar kiek stambesniu malimo stambumu.

Trečias veiksmas

Ekranėlyje pasirenkame reikiamą porciją, vandens. Spaudžiame kairijį mygtuką, pradėjus leistis pistonui – beriame kavą.

Ketvirtas veiksmas

Subėgus reikiamam kiekiui vandens viską gerai pamaišome, pastatome šiltą indą po išdavimo čiaupu. Paliekame ekstrahuotis nustatytam laikui.

Penktas veiksmas

Pistonas pradeda kilti nusausindamas kavą ir vėl leidžiasi išpildamas kavą. Nubraukiame tirščius į specialią talpą.

Šeštas veiksmas

Pasirenkame „rinse" režimą ir atliekame plovimą, nuvalome pistono sietelį šluoste ir mėgaujamės puodeliu kavos.