MES SPAUDOJE

Praeitąmet „Huracán
Coffee“ ragavome kavos iš 33 skirtingų ūkių

19 / 01 / 2018

Jungtinės Amerikos Valstijos skaičiuoja, kad viešbučių, restoranų ir kavinių segmente „specialty“ kavos pardavimai priartėjo prie 40 proc. visos juose parduodamos kavos. O kokie „specialty“ kavos metai buvo Lietuvoje?

PLAČIAU

Ką reikia
žinoti, kad gerai paskrudintum kavą?

20 / 06 / 2017

Skrudinimo amato, kaip ir bet kurio kito, meistriškumas geriausiai vystosi ir tobulėja skrudinant daug, dažnai, nuolat besidomint naujovėmis ir nebijant eksperimentuoti. Apie skrudinimo reikalaujamus įgūdžius pasakojame VMGonline.

PLAČIAU

Kaip paruošti
kavą elegantiškajame „Chemex“ inde?

27 / 03 / 2017

Variantų yra daug, tik bandydami surasite tinkamiausią būtent sau. Tuo tarpu Saulius pasakoja, kokiomis proporcijomis ruošiame mes.

Plačiau
Daugiau